Garanciális feltételek

Kategóriák


Garanciális feltételek / Vásárlástól való elállás

Észrevételek és reklamációk a szállítmányokkal kapcsolatban

Amennyiben Ön bármi sérülést, eltérést tapasztalna, a szállítmányozó az Ön kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Az ilyen eseteket és bármi egyéb észrevételt (pl. eltérés a számlázott és a szállított tételek között, sértetlen csomagolásban sérült áru stb.) kérjük, jelezze felénk az áru átvételétől számított 48 órán belül a info@keletrattanwebaruhaz.hu e-mail címen vagy a 06-20-372-2458-ös telefonszámon.

Vásárlástól való elállás , A vevő az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 munkanapon belül az e-mailben: info@keletrattanwebaruhaz.hu Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríteni. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Kizárólag sérülésmentes terméket veszünk vissza, és csak ebben az esetben térítjük meg a teljes vételárat a vásárló részére. A csomagolás sérüléséből adódó, vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő kár költségei a vevőt terhelik.

Elállási nyilatkozat minta.

csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza

Panaszkezelés:


Cégünk mindent elkövet, hogy Ügyfelei elégedettek legyenek minden vásárlásnál. Amennyiben panasza van, hívja ügyfélszolgálatunkat, mely készséggel áll rendelkezésére. Panaszfelvételi jegyzőkönyv
Ügyfélszolgálat: 06-20-372-2458

Békéltető testületek:
Budapesti Békéltetı Testület Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.
Telefonszáma: (1) 488-2131 Fax száma: (1) 488-2186 Elnök: Dr. Baranovszky György E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.huHajdú-Bihar Megyei
Békéltető Testület


Cím: 4025 Debrecen,
Vörösmarty u. 13-15.
Tel: 52-500-710, 52-500-745
Fax: 52-500-720
Ügyintéző: Nemes Brigitta
E-mail: Nemes.Brigitta@hbkik.hu
bekelteto@hbkik.hu

Szerződés nyelve:

Magyar

Termékszavatosság-Jótállás:
Polgári Törvénykönyv szabályozása szerint, minden termékre 1 év szavatosságot vállalunk, jótállás 151/2003 Korm.rendelet szerint terméklista alapján.


FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁS

A Ra-Ko-Tann Kft nem vonható felelősségre az által üzemeltetett internetes áruházhoz való kapcsolódásért, semmilyen vis mayor kategóriába sorolható esetért, vagy olyan eseménnyel kapcsolatosan, ami nem áll az irányítása alatt. Cégadatok a kapcsolat menüpontban.

Köszönjük, hogy nálunk vásárolt!
Keletrattanwebaruhaz csapata.

Kosár tartalma:

A kosár jelenleg üres!
Megrendelem
Copyright 2016 © Keletrattan