Vásárlási feltételek

Kategóriák


A vásárlás/megrendelés menete

1. Megrendelés: Közvetlenül a Keletrattantól

Minden termék, nyitvatartási idő alatt személyesen átvehető.
Megrendeli az árut a webáruházban, ami bekerül egy adatbázisba. Kollégánk minden nap megnézi a rendeléseket, majd 24 órán belül felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel/vevővel. Megrendelés történhet regisztrációval és regisztráció nélkül is (de csak kizárólag írásos formában A kosár gomb használatával leadhatja megrendelését, SMS 06-20-3888-281 , e-mail ).
Az adatok védelméről bővebben a kezdőlapon az "Vonatkozó jogszabályok ,ÁSZF" menüpont alatt.

2. Fizetés:

  • Postai utánvéttel (az áru kiszállításakor, előzetes megtekintés nélkül)
  • Átutalással ( áru átvétele előtt, a termék árának 100%-os megfizetésével, kiszállítás esetén előzetes megtekintés nélkül, vagy a termék átvehető az üzletünkben is annak megtekintése után)
  • Személyesen ,üzletünkben készpénzzel és Bankkártyás fizetéssel.

3. Szállítás: Kiszállítás 1-3 munkanap alatt. ( MPL-Magyar Post- )

A postaköltség összegét megtalálja a termék leírásban.
MPL- Magyar post-Postai utánvéttel házhoz szállítást vagy postán maradó Postai utánvétes csomag esetén telefonon egyeztetjük az időpontot.
Minden más esetben egyedi egyeztetés alapján történik, a 06-20-3888-281 -es telefonszámon, illetve az info@keletrattan.hu e-mail címen.

4.Elállás:

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli, a terméket eredeti csomagolásban kell visszaküldeni! A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. (egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)

Rendeltetésszerű használat esetén termékeinkre a jogszabályokban meghatározott 1 év garanciát vállalunk ( kivétel a favázas hintaszékek, érték csökkentett termékek az üvegáru és a bútorok üveg tartozékai amelyekre nincs garancia, illetve a szezonális jellegű termékek amelyekre a garancia 6 hónap). Ez tartalmazza a javítást, illetve a cserét. Ha a termék a nem rendeltetésszerű használat miatt sérült meg, a garancia megszűnik és a javítási költség a vevőt terheli, ha a termék összeszerelést igényel és nem szakembereinkkel szerelteti össze, illetve a saját kezűleg történt összeszerelési hibákból eredő károkért felelősséget nem vállalunk, és a javítási költség itt is a vevőt terheli.
Áraink a raktáron lévő készlet erejéig érvényesek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon történő esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk!
Bármilyen kérdés esetén kérjük forduljon bizalommal kollégáinkhoz a 06-20-3888-281 (H-P 9-18)-es telefonszámon, illetve az info@keletrattan.hu e-mail címen.

Kosár tartalma:

A kosár jelenleg üres!
Megrendelem
Copyright 2016 © Keletrattan